Vicces Valentin napi sztorik

Közeledik a Valentin nap. Te tudod már, mivel fogsz kedveskedni párodnak? Sokaknak az év legcsodálatosabb napja ez, míg néhány embernek kevésbé kellemes élmények fűződnek hozzá. Az alábbiakban a második kategóriából hoztunk néhány példát.

„Hatodikos voltam, amikor egy rózsát akartam adni egy lánynak, aki nagyon tetszett. Nem akartam, hogy felismerje a kézírásomat, ezért fizettem az egyik barátomnak, hogy megírja a kártyát. Mikor megkapta a lány a kártyát, néztük, ahogy elpirulva kuncog a barátnőivel, majd felpattan az asztalától és odajön az asztalunkhoz. Azt mondta, hogy szeretne randira menni… a barátommal, mivel felismerte a kézírását. A barátom pedig beleegyezett.”

„Titokban tartottam a gyertyafényes vacsorát a barátnőm előtt. Mikor azt hitte, hogy semmit nem fogok csinálni, szakított velem.”

„Életem első Valentin napját ünnepeltem úgy, hogy barátom volt. A kedvenc csokiját vettem ajándékba, egy barátnőm segített begöndöríteni a hajamat, felvettem egy szép ruhát majd egész este bámultam a telefonom, hogy válaszoljon az üzeneteimre, hogy mikor találkozunk. Este 9 után írt, hogy most kelt fel.”

„Épp nem jártam senkivel akkoriban, de egy nagy doboz csokis epret küldtek nekem Valentin nap alkalmából. A kedvencemet ráadásul. De nem volt semmilyen üzenet. Egész nap próbáltam kideríteni, hogy kitől jöhetett. Az exemtől? A sráctól, akivel egy párszor randizgattunk, de nem működött a dolog? Nem hívhattam csak úgy fel őket semmiből. Egy titkos csodáló lenne? Ó, a bizonytalanság!

Aztán kiderült, hogy a nagynéném minden unokahúgának küldött egy doboz csokis epret.  A legjobb „legrosszabb” ajándék!”

„Kaptam egy plüss kutyát és egy édes, szívből jövő üzenetet az új barátnőmtől, amelyben múlhatatlan szerelméről ír… a volt barátjának címezve, akivel azért szakított, hogy velem lehessen. Úgy gondolta, hogy ha már egyszer megírta, akkor át is adja. Még a borítékon is csak áthúzta a volt barátja nevét és odaírta az enyémet. Nem jártunk sokáig.”

Valentin nap

Ha te nem szeretnéd a vicces / kínos sztorik gyűjteményét gazdagítani, gondoskodj időben megfelelő ajándékról, hogy meghitten tölthessétek együtt a Valentin napot! Ebben segítenek szerelmes ajándékaink. Nálunk mindent megtalálsz ahhoz, ami egy tökéletes Valentin naphoz kell. Feliratos párnák, páros bögrék, hímzett törülközők, Mr és Mrs ajándékok a Belizoniánál. Reméljük, sikerült feldobni a Valentin napi készülődést és megkönnyítettük az ajándékvadászatot is. Térj be hozzánk vagy rendelj online!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.