Vicces lábtörlő – az üdvözlés első fázisa

A lábtörlő önmagában is egy hasznos kis eszköz, pláne ha a tisztaság a mindenünk otthonunkban. Ismerős az a kellemetlen helyzet, amikor rá kell szólni a vendégre – akár egy kisgyermekre -, hogy „töröld meg kérlek a tappancsaid!” mielőtt betévedne? Ez a protokoll megkönnyíthető egy vicces lábtörlő beszerzésével, amely felhívja magára a figyelmet a betoppanás pillanatában. Nem beszélve arról, hogy mosolyt is csal az érkező arcára, pláne ha egy személyes üzenetet is közöl.

Egyszóval, már itt megtörténik a kapcsolatteremtés a vendéggel, ami sokszor hasznos lehet. Idegenek érkezésénél is pozitív töltettel indul az interakció, egyből láthatják, hogy itt ki is lakik, és ez a személy nem mellékesen a humorra is vevő. Tehát megtörjük a jeget, sőt, még a higiéniára is felhívjuk a figyelmet, már csak azt kell eldönteni, hogy melyik lesz a kiválasztott vicces lábtörlő.

 

sört hoztál vicces lábtörlő

 

Házi kedvenc tartása esetén egyértelmű választás a kutyás-macskás poénos lábtörlő, de ha a ház ura történetesen horgász vagy nagy focirajongó, az ideális lábtörlő már csak rá vár. Persze a finom italok kedvelői is tudathatják a vendéggel, hogy mire vágyik az ízlésük: „Sört hoztál”, „Bort hoztál?” feliratú vicces lábtörlők már az ismerősi státuszt átlépve jelzik, hogy mi is lenne a legjobb ajándék a vendéglátónak. A hívatlan vendégek távoltartása céljából is találhatunk egy tréfás lábtörlőt, mely a vadászok szokásaival üzen a lakás elé tévedőnek.

csontot hoztál vicces lábtörlő

A választék tehát széles, stílustól és személyiségtől függően lehet szemezgetni készletünkből.

Árukínálatunk az év folyamán gyakorta újul, így érdemes sűrűn látogatni ajándékboltunk weboldalát, és időben lecsapni a legkreatívabb termékekre, mert a népszerű ajándékok bizony hamar elkelnek.

Ne várj te sem, amíg késő lesz, biztosíts egy szelet jókedvet az üdvözléshez!

 

www.belizonia.hu

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.