Vicces ajándékok

Meg szeretnéd ajándékozni egy barátod, ismerősöd, vagy esetleg a szüleid, de szereted a viccesebb feléről megközelíteni a dolgokat? A Belizonia kínálatában rengeteg vicces ajándék vár csak arra, hogy meglepd egy szeretted vele.

Szülinapos bögre

Egy vicces bögre jó ajándék lehet a szeretteidnek, hogy minden reggel mikor isszák a teájukat vagy kávéjukat, megmosolyogtasd őket, és hogy mindig emlékezzenek rád.

Feliratos kötény - ajándékbolt

Ha ismerősöd nagyon szeret grillezni, lepd meg egy ” Grillezés Mesterevicces köténnyel, hogy ezzel mutathassa ki a grill iránti szeretetét, és szakács tudását.

Feliratos díszpárnák - női
Feliratos díszpárnák - férfi

Ezek a vicces párnák tökéletesek akár férfi akár hölgy ismerőseidnek, hiszen mindegyik nem megtalálhatja a hozzá tartozó vicces párnát. Ez az ajándék nem csak tréfás, de nagyon hasznos is, hiszen kényelmes rajta a fekvés és az alvás is, továbbá nagyon jól mutat a szobában.

Vicces tusfürdők férfiaknak
Vicces tusfürdők nőknek

Ajándékozz vicces tusfürdőt férfi vagy hölgy ismerőseidnek, ezzel mosolyt csalva az arcukra. A vicces tusfürdő több változatban is kapható, így bárki megtalálhatja a hozzá legjobban illőt, legyen szó a tökéletes férfiról, a legjobb főnökről, vagy a pasi fogóról.

Ajándék webáruházunk kínálatában a felsoroltakon kívül még számos vicces ajándék található. Találd meg a legjobbat, és csalj mosolyt szeretteid, barátaid arcára egy vicces ajándékkal.

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.