Valentin-napi ajándékötletek

Közeleg a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe. Február 14-én újra minden rózsaszínbe borul. Ilyenkor a párok szeretnék a legszebb és legötletesebb ajándékkal kifejezni szerelmüket egymás iránt. Mi segítünk a tökéletes szerelmes ajándék megtalálásában!  A Belizonia ajándék webáruház kínálatában számos szerelmes és páros ajándék található. Összeszedtünk pár ötletet, amivel biztosan lenyűgözöd szíved választottját.

  • Páros ajándékok


Fejezzétek ki összetartozásotokat, ilyen és ehhez hasonló páros ajándékokkal. Az oldalon találsz még egymáshoz illő bögréket, kulcstartókat és törölközőket. Házasoknak a legjobb választás a Mr. és Mrs. ajándékok.

The king&His queen

  • Otthoni wellness


Teremtsd meg otthonodban a wellness hangulatát egy este erejéig. Ezekkel a fürdőrózsákkal garantált a romantikus hangulat. Gyertyák és szerelmes  feliratos tusfürdő segítségével is feldobhatod az estét. Nem csak Valentin-napon tökéletes ajándék, a szürke hétköznapokat is felpezsdíti.

 

Rózsa szappanok

 

  • Készíts valami finomat!


Mindenki jól tudja, hogy egy férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út. Készíts szerelmednek ajándékba reggelit egy szív alakú tojássütőben, vagy főzz neki vacsorát egy vicces feliratos kötényben. Ha nem vagy jó a főzésben, akkor lepd meg párod egy különleges bögre kávéval vagy teával.

Tojássütő

 

  • Dekoráld ki a szobát!


Várd haza a párod egy fárasztó nap után egy romantikusan kidekorált szobával. Biztosan feldobja majd a kedvét, ha meglátja ezeket „Szeretlek” feliratú, vagy szív alakú lufikat. A még melegebb hangulatért gyújts gyertyát, és koccintsatok egy pohár pezsgővel a szerelem ünnepén. Apró figyelmesség, mégis egy tökéletes ajándék a szerelmednek.

Szív lufik

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.