Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TÁVOL, DE MÉGIS KÖZEL - FÉNYKÉPES AJÁNDÉKOK

TÁVOL, DE MÉGIS KÖZEL - FÉNYKÉPES AJÁNDÉKOK
Sajnos nem lehetünk mindig szeretteink mellett a fontos napokon, legyen szó születésnapról, karácsonyról, évfordulóról, ballagásról vagy bármilyen lényeges eseményről.

Kellemetlen érzés mindenki számára, hisz az ember életének fontos eseményein nem az ajándékok az elsőszámú boldogságfaktorok, hanem az, hogy szeretteikkel együtt tölthessék az alkalmakat, új közös pillanatokat és emlékeket szerezzenek. Hogy közel kerülhess szeretteidhez az ünnepnapokon, még ha fizikailag nem is lehettek együtt, erre megoldást jelentenek a fényképes ajándékok.

Rendelj olyan ajándékot, amellyel kimutathatod, hogy mennyire fontosak számodra szeretteid, még ha nem is lehetsz köztük. Régebben ezt egy-egy rádiós, zenés üzenettel fejezték ki. Ma már a rádió helyét átvette a videós chat, de ha valami kézzelfogható ajándékot is szeretnél adni, akkor a fényképes ajándéktárgyak tökéletesek lehetnek, mellyel a kapcsolatot is ápolhatod.

Vasárnaponként a családi ebéd után a közös társasjátékozás volt a család megszokott rítusa? Ne szakítsd meg most sem ezt a családi szokást. Küldj nekik fényképes ajándékot! Válassz egy olyan képet, amelyhez pozitív élmények kötődnek, és rendeld meg puzzle-re nyomtatva.  Így családod a vasárnapi ebéd után olyan puzzle-t rakosgathat, amelyen a közös képetek szerepel.

Fényképes ajándékkal személyesen is kimutathatod hálád és szereteted. Rendelj olyan párnát, hűtőmágnest, kötényt, amelyen a képetek van, vagy fényképes kulcstartót, így bárhova megy szeretted, a megörökített közös pillanatotok kulcstartó formájában mindenhova követni fogja. Rengeteg fényképes ajándék közül választhatsz a Belizonia weboldalán.

Az oldal tetejére