Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bemutatkozás

A belizonia csapat tagjai
 


Opovszki Lívia
ügyvezető, tulajdonos

 

Gyeses kismamaként kezdtem el kereskedelemmel foglalkozni 2009-ben.  2013-ban indítottam első webáruházamat, majd 2015-ben indítottam el, a ma is működő belizonia.hu oldalt. Webáruházunk dinamikusan fejlődik, egyre több elégedett, visszatérő vásárlóval büszkélkedhetünk. Munkatársaimra rendkívül büszke vagyok és bízom benne,hogy még sokáig együtt dolgozhatunk. Azt gondolom nagyon fontos, hogy egy vezető mögött olyan csapat álljon, akik ugyanazt a célt tartják szem előtt: a vevők elégedettségét. Ebben a szellemben dolgozunk együtt!

Munkatársaim
 

Kovács Jánosné Julika
ügyfélszolgálat
Feladata a rendelések fogadása a csomagok összekészítése, postázása, termékek kezelése, reklamáció kezelés.
2010-óta munkatársunk.
„Nagyon szeretem a munkámat és fontos számomra, hogy a vevők elégedettek legyenek velem és az üzlettel egyaránt, erre törekszem leginkább.”

 

Pellei Vanda
marketing asszisztens

 

Feladata a webáruház adminisztrációja, a facebook és instagram oldal kezelése, akciók lebonyolítása valamint a hírlevelek készítése,kiküldése.  2015-óta munkatársunk.

„Számomra ez a munka egyben egy kísérletezés is, hiszen figyelemmel kísérem, hogy mi tetszik az embereknek mi az, amire felfigyelnek. Próbálom közelebb hozni magunkhoz a vásárlóinkat, hogy tudják, bennünk megbízhatnak. Remélem ezt a jövőben egyre nagyobb sikerrel érem el.”


 

 

Az oldal tetejére