Ötletes ballagási ajándék? Itt a segítség!

Lassan közeleg a ballagás, de még nincs ötleted milyen ajándékot is vegyél a ballagó diáknak? Cikkünkben adunk pár jó ballagási ajándék ötletet, hogy könnyebb legyen a választás, és hogy biztosan fel legyél készülve, mire eljön a nap. Ajándék webáruházunk kínálatában számos szuper ajándékot találhatsz, íme néhány:

Ha a vicces oldalát szeretnéd megfogni az ajándékozásnak, adj a ballagó diáknak egy jópofa bögrét, amiről minden alkalommal, amikor iszik belőle, azonnal eszébe fognak jutni a diákévek.

 

Malac bögre

 

Ha a ballagó diák nem volt túl jó tanuló az iskolában, akkor ez a vicces IQ növelő tusfürdő remek ballagási ajándék lehet, hiszen tréfát lehet vele űzni a megajándékozotton a gyengébb iskolai teljesítményért.

IQ tusfürdő

Ha a vicces ballagási ajándéknál komolyabbal szeretnéd az illetőt meglepni, remek ötlet lehet egy elegáns selyem férfi nyakkendő szett, vagy egy szép karkötő a lányoknak.

Férfi nyakkendő

Bármelyik ballagási ajándék is lesz nálad a nyerő, hidd el, megállja majd a helyét. De ha egyik tipp sem nyerte el a tetszésedet, nézz szét bátran ajándék webáruházunk kínálatában, hiszen itt több száz termékből válogathatsz kedvedre.

Rendeld meg az ajándékot online, és mi pár napon belül kiszállítjuk neked!

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.