ÖTLETES BALLAGÁSI AJÁNDÉK? ITT A SEGÍTSÉG!

A ballagás egy nagy mérföldkő mindenki életében, legyen az óvodai, általános iskolai, középiskolai ballagás vagy diplomaosztó! Ilyenkor nem csak az ünnepelt, de a család, a rokonok és barátok is készülnek a várva várt eseményre. Lassan közeleg a nagy alkalom, de még nincs meg az ötletes ballagási ajándék az ünnepeltnek? Számos szuper ballagási ajándékot találhatsz ajándék webáruházunk kínálatában. Íme, pár ötletes ballagási ajándék , hogy könnyebb legyen a választás és garantáltan felkészült legyél, mire eljön a nagy nap.

A nagy családos otthonokban általában a hűtőt szinte elfedik a nyaralásról hozott vagy ajándékba kapott hűtőmágnesek. A ballagás fontos esemény minden résztvevő számára, miért pont arról ne lenne emlék a családi hűtőn?  Így nem csak az elballagott diák, hanem az egész család arcára mosolyt varázsol minden reggel, délben, este és egyéb étkezéskor, mellette pedig kiváló dekorációként szolgál. A virágcsokorba bújtatott plüssfigurák elég népszerű ballagási ajándékok, hiszen egy kicsit arra emlékeztet, hogy milyen gyorsan telnek az évek. A plüssfigurák egyfajta búcsúajándékok a gyerekkortól, és hát ki ne szeretné az aranyos plüssöket?

Ötletes ballagási ajándék

Minden lány megérdemel élete során legalább egy szépségszalagot, amely a ballagásokon, diplomaosztókon, leánybúcsúkon is elég népszerű kellék.  Egy szépségverseny zsűrijétől igazán nagy dolog megkapni ezt a szépségszalagot a kiérdemelt hely mellé, azonban a családtól, barátoktól igazán megható és ötletes ballagási ajándék a lányoknak. A nagyobb korosztály szobájában a plüssfigurákat felváltják a feliratos díszpárnák, melyek nem csak az alvás nyugalmáért felelősek, de nagyon hangulatos dekorációjuk is minden otthonnak. Hiszen ki ne szeretné a boldog emlékeket felidéző és elismerést jelképező ballagási ajándékára álomra hajtani a fejét?

Ilyenkor illik az ünnepeltnek egy személyes, kézzel írt levelet adni, melyben a családtagok a ballagási ajándékra szánt pénzt is odaadhatják. Ha már csak egy borítékot adunk, azt adjuk stílusosan, és válasszunk hozzá egy szép ballagásra szóló borítékot, melyet nem csak kidob, vagy továbbküld, hanem eltesz emlékbe.

A bögrék amellett, hogy ötletes ballagási ajándékok lehetnek, megteremtik az otthon hangulatát is, hiszen a legjobb egy esős délutánon a meleg otthon ablakából nézelődni, a kedvenc forró italodat kortyolgatva. Valószínűleg mindenkinek megvan a kedvenc bögréje, amiből családi reggeli, ebéd vagy vacsora közben szürcsölgeti a kávéját, teáját vagy kakaóját. Ezeket a nagyszerű alkalmakat fokozhatjuk egy ajándéknak szánt különleges bögrével. Ha a vicces oldalát szeretnéd megfogni az ajándékozásnak, adj a ballagó diáknak egy vicces bögrét, amiről minden alkalommal, amikor iszik belőle, azonnal eszébe fognak jutni a diákévek.

A nyakkendők viselése az ilyen alkalmakon szinte kötelező, de ezt a hagyományt nem sokan szeretik. Azonban, ha szeretjük a tréfás ajándékokat, egy mókás nyakkendő, ami az esemény utáni ünneplésen büszkén hordható, tökéletes választás a fiataloknak.

Ha a ballagó diák nem volt túl jó tanuló az iskolában, akkor ez a vicces IQ növelő feliratos tusfürdő ötletes ballagási ajándék lehet, hiszen tréfát lehet vele űzni a megajándékozotton a gyengébb iskolai teljesítményért.

Ha a vicces ballagási ajándéknál komolyabbal szeretnéd az illetőt meglepni, remek ötlet lehet egy elegáns darab a férfi nyakkendő szettek közül. Egy szép karkötő vagy nyaklánc pedig különleges ajándék lányoknak, melyhez ajándék webshopunkban elegáns ékszertartók is elérhetőek.

Bármelyik ballagási ajándék is lesz nálad a nyerő, hidd el, megállja majd a helyét. De ha egyik ötlet sem nyerte el a tetszésedet, nézz szét bátran ajándék webáruházunk kínálatában, hiszen több száz termékből válogathatsz kedvedre.Rendeld meg az ötletes ballagási ajándékot online, és mi pár napon belül kiszállítjuk neked!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.