Ötletes ajándék gyerekeknek

A gyerekeknek nem nehéz feladat örömet okozni, mégis a szülők néha tanácstalanul állnak az ajándékbolt előtt, és keresik a hasznos és egyben tökéletes ajándékot. Jó meglepetést könnyű találni a csöppségeknek, de vajon létezik olyan ötletes ajándék gyerekeknek, ami a szülők ajándékozási elvárásainak is megfelel? Pár tippel megpróbálunk eleget tenni a szülők és a gyerekek igényeinek is.

A szülők nagy örömére temérdek mesét kell végignézniük a gyermekeikkel, így egy mesehősös vagy hercegnős figura remek ajándék a gyerkőcöknek. Kiváló választás a kedvenc meséjük mintáját tartalmazó baseball sapka, hiszen a gyerekek szeretik kifejezni öltözékükkel, hogy melyek kedvenc szereplőik a mesékből. Ugyanez a helyzet a hátizsákokkal, ugyanis melyik gyerek ne szeretne úgy óvodába vagy iskolába menni, hogy a kedvenc állatát cipelheti a hátán. A mesés párnák nem csak dekorációként szolgálhatnak, a gyerekek számára csodálatos dolog lehet a kedvenc meséjük világában álomra hajtani a fejüket.

Ötletes ajándék gyerekeknek

Nagyon fontos, hogy a gyerekek mozogjanak, és valamivel levezethessék a felgyülemlett energiákat. A fiúknál általában a foci népszerű, ezért a focis termékek sosem mennek ki a divatból. Ilyenkor tökéletes ajándék fiúknak egy foci mintás különleges bögre vagy kulcstartó. A fürdéshez is sokkal nagyobb kedvük lesz, ha a feliratos tusfürdőjükön az áll, hogy a „Focisták tusfürdője”. A fürdés után pedig megtörölközhetnek a kedvenc nyomott mintás, vagy hímzett feliratos törölközőjükkel. Később pedig névnapi ajándék gyanánt kiegészíthetjük gyűjteményeiket egy szép feliratos pólóval vagy feliratos párnával. Természetesen a fenti ajándék lányoknak is jó választás lehet, viszont alapvető dolog, hogy a kishölgyek szeretik a csili-villi kiegészítőket is. A gyönyörű bizsukhoz hozzáillő ékszertartók, vagy akár ékszertartó bábúk is elérhetők, hogy ne hagyják el az újonnan kapott kellékeiket. A többféle színű és mintájú kulcstartók nem csak a gyerkőcök boldogságához járulnak hozzá, hanem ahhoz is, hogy ne veszítsék szem elől a lakáskulcsot.

Az iskolakezdést pedig nem is lehetne jobban indítani, mint egy saját, egyedi feliratos tollal. A bögrékre minden háztartásban szükség van, főleg ahol gyerekek is laknak, hiszen néha a nagy játék hevében eltörhet egy-egy. Válogass széles kínálatunkból, ahol vicces, színváltós, neves és szülinapos bögrék közül mazsolázhatsz. A hangulatjelek nem csak az interneten vagy a rajzokon örvendenek nagy népszerűségnek, a kicsik imádják a különböző érzelmeket kifejező arcocskákat. Lepd meg őket egy vigyorgó emoji kulcstartóval vagy egy nevető emoji párnával, hogy nekik is mindig jó kedvük legyen!

Ha szeretjük a tréfás ajándékokat, egy vicces előke is ötletes ajándék gyerekeknek. Egy szülő számára az a legszebb látvány a világon, ha a gyerekeit nevetni látja, a vicces párnák és vicces pólók garantáltan boldoggá teszik őket. A gyerekek imádják a színes, mozgó játékokat és apróságokat. Napelemes figuráinkon a levelek mozognak, aminek varázslatos hatása lehet a kicsikre. A motoros ajándékok között pedig gyerek méretű pólót is választhatunk a motorrajongóknak. A szülők már kiskoruktól kezdve próbálják takarékosságra és arra nevelni gyerekeiket, hogy megbecsüljék dolgaikat, melyben segítségükre lehet egy aranyos persely.

Közeleg a húsvét és a gyerekek szorgalmasan tanulják a kölnivel átitatott locsolóverseket, festik a piros tojást és izgatottan várják, hogy mit hoz a húsvéti nyuszi. Egy aranyos plüssfigura a nyuszitól igazán kedves meglepetés a gyerkőcöknek. Az alvótársként szolgáló plüssfigurákkal nem lehet melléfogni, mivel egy gyereknél sosincs olyan, hogy túl sok plüssállat!

Nézz szét ajándék webáruházunk kínálatában, és nyerj inspirációt termékeinkből, milyen az igazán ötletes ajándék gyerekeknek.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.