Ötletes ajándék gyerekeknek

A gyerekeknek nem nehéz feladat örömet okozni, mégis a szülők néha tanácstalanul állnak az ajándékbolt előtt, és keresik a hasznos és egyben tökéletes ajándékot. Jó meglepetést könnyű találni a csöppségeknek, de vajon létezik olyan ötletes ajándék gyerekeknek, ami a szülők ajándékozási elvárásainak is megfelel? Pár tippel megpróbálunk eleget tenni a szülők és a gyerekek igényeinek is.

A szülők nagy örömére temérdek mesét kell végignézniük a gyermekeikkel, így egy mesehősös vagy hercegnős figura remek ajándék a gyerkőcöknek. Kiváló választás a kedvenc meséjük mintáját tartalmazó baseball sapka, hiszen a gyerekek szeretik kifejezni öltözékükkel, hogy melyek kedvenc szereplőik a mesékből. Ugyanez a helyzet a hátizsákokkal, ugyanis melyik gyerek ne szeretne úgy óvodába vagy iskolába menni, hogy a kedvenc állatát cipelheti a hátán. A mesés párnák nem csak dekorációként szolgálhatnak, a gyerekek számára csodálatos dolog lehet a kedvenc meséjük világában álomra hajtani a fejüket.

Ötletes ajándék gyerekeknek

Nagyon fontos, hogy a gyerekek mozogjanak, és valamivel levezethessék a felgyülemlett energiákat. A fiúknál általában a foci népszerű, ezért a focis termékek sosem mennek ki a divatból. Ilyenkor tökéletes ajándék fiúknak egy foci mintás különleges bögre vagy kulcstartó. A fürdéshez is sokkal nagyobb kedvük lesz, ha a feliratos tusfürdőjükön az áll, hogy a „Focisták tusfürdője”. A fürdés után pedig megtörölközhetnek a kedvenc nyomott mintás, vagy hímzett feliratos törölközőjükkel. Később pedig névnapi ajándék gyanánt kiegészíthetjük gyűjteményeiket egy szép feliratos pólóval vagy feliratos párnával. Természetesen a fenti ajándék lányoknak is jó választás lehet, viszont alapvető dolog, hogy a kishölgyek szeretik a csili-villi kiegészítőket is. A gyönyörű bizsukhoz hozzáillő ékszertartók, vagy akár ékszertartó bábúk is elérhetők, hogy ne hagyják el az újonnan kapott kellékeiket. A többféle színű és mintájú kulcstartók nem csak a gyerkőcök boldogságához járulnak hozzá, hanem ahhoz is, hogy ne veszítsék szem elől a lakáskulcsot.

Az iskolakezdést pedig nem is lehetne jobban indítani, mint egy saját, egyedi feliratos tollal. A bögrékre minden háztartásban szükség van, főleg ahol gyerekek is laknak, hiszen néha a nagy játék hevében eltörhet egy-egy. Válogass széles kínálatunkból, ahol vicces, színváltós, neves és szülinapos bögrék közül mazsolázhatsz. A hangulatjelek nem csak az interneten vagy a rajzokon örvendenek nagy népszerűségnek, a kicsik imádják a különböző érzelmeket kifejező arcocskákat. Lepd meg őket egy vigyorgó emoji kulcstartóval vagy egy nevető emoji párnával, hogy nekik is mindig jó kedvük legyen!

Ha szeretjük a tréfás ajándékokat, egy vicces előke is ötletes ajándék gyerekeknek. Egy szülő számára az a legszebb látvány a világon, ha a gyerekeit nevetni látja, a vicces párnák és vicces pólók garantáltan boldoggá teszik őket. A gyerekek imádják a színes, mozgó játékokat és apróságokat. Napelemes figuráinkon a levelek mozognak, aminek varázslatos hatása lehet a kicsikre. A motoros ajándékok között pedig gyerek méretű pólót is választhatunk a motorrajongóknak. A szülők már kiskoruktól kezdve próbálják takarékosságra és arra nevelni gyerekeiket, hogy megbecsüljék dolgaikat, melyben segítségükre lehet egy aranyos persely.

Közeleg a húsvét és a gyerekek szorgalmasan tanulják a kölnivel átitatott locsolóverseket, festik a piros tojást és izgatottan várják, hogy mit hoz a húsvéti nyuszi. Egy aranyos plüssfigura a nyuszitól igazán kedves meglepetés a gyerkőcöknek. Az alvótársként szolgáló plüssfigurákkal nem lehet melléfogni, mivel egy gyereknél sosincs olyan, hogy túl sok plüssállat!

Nézz szét ajándék webáruházunk kínálatában, és nyerj inspirációt termékeinkből, milyen az igazán ötletes ajándék gyerekeknek.

Comments are closed.