Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MÉRFÖLDKÖVEK ÉLETÜNKBEN - SZEMÉLYES AJÁNDÉKOK BÁRMELY KORCSOPORTNAK

MÉRFÖLDKÖVEK ÉLETÜNKBEN - SZEMÉLYES AJÁNDÉKOK BÁRMELY KORCSOPORTNAK
Hihetetlen, hogy milyen gyorsan felnőnek a gyerekek. Ráadásul, mintha percenként lenne egy fontos esemény, melyre mindig a legjobb ajándékot szeretnénk adni. Ezért írunk most a gyermekek életében bekövetkező nagy mérföldkövekről, és adunk néhány tippet is, hogy milyen ajándékokkal készüljünk ezekre az alkalmakra.

Nem meglepő, hogy az első mérföldkő az bizony a születés. A szülők életében is meghatározó nap, így csodás, ha van minél több emlék, amellyel könnyen felidézhető. „Megérkeztem” párnáink fiús és lányos változatban is elérhetők webáruházunkban.

Nem sokkal később máris az óvoda küszöbét lépik át. A gyermekek a legtöbb pozitív élményeket az ott dolgozó pedagógusoknak köszönhetik. Termékeink között különböző ajándékok találhatók, mellyel megköszönhetjük sok év kemény munkáját.

Az egyik legnagyobb mérföldkő, mikor egy gyermek kisiskolás lesz. Ajándékozd meg egy Vár az iskola” bögrével, hogy emlékezetes legyen az első év.

A tinédzser kor bár szülői szemmel nehéznek tűnhet, mégis ebben az időszakban is fontos, hogy megerősítsük gyermekünket abban, hogy mennyire fontos nekünk. Ezt számos személyre szóló meglepetéssel megtehetjük!

Még észbe sem kapunk, és máris vége a középiskolának, és ballag gyermekünk. Erre az alkalomra is találhatsz  ajándékot , egy személyre szóló ballagási tarisznya remek ajándék lehet a Belizonia termékek között. Ezt követi az érettségi, amely kihívásokkal teli időszak sok gyermek számára, így ötletes és vicces ajándék lehet egy stresszcsökkentő párna vagy egy vicces bizonyítvány.

Ez idő tájt töltik be a „gyermekek” a 18. életévüket is. Izgalmas időszak ez számukra és számunkra is, amit egy találó ajándékkal szintén még különlegesebbé tehetünk.

Számunkra saját gyermekeink a legjobbak a világon és ezt ne halasszuk el tudatni velük. Ajándékozzunk hát valami különlegeset minden eseményre! A Belizonia ajándékainak köszönhetően ez egyszerű lesz.

Az oldal tetejére