Kezdődjön a mulatság!

Miért kéne, hogy az ősz borús legyen? Noha jön az esős idő és szomorkásabbak ilyenkor az emberek, nem kell nagyon elkeseredni. Mindenkinek jusson eszébe, hogy elkezdődtek a szüretelések, a szüreti felvonulások és az ezeket követő bálok időszaka. Sok hagyományőrző helységben még mai napig megrendezésre kerülnek szeptemberben vagy október elején ezek az események. Akik még nem vettek rész ilyenen, csak ajánlani tudjuk! 
A népies ruhákba öltözött lakók, a táncok, a szőlővivők, a borok, a lovasok, az ostorcsattogtatás, és persze a jó kedv. Mindez megfűszerezve a közösség összekovácsolódásával.

Mi imádjuk ezt az időszakot, na meg persze a finom borokat;)
Termékeink tükrözik is ezt! Boros kategóriánkban azonnal rendelhetőek boros szettek, üvegek vagy akár poharak, melyekből sokkal jobban fog ízleni a szőlőlé. De a bor mellett a sörös vagy a pálinkás kategóriában is rátalálhatsz a legjobb termékekre a jókedv emelésére. Nincs más dolgod, mint a kiválasztott terméket kosárba tenni. Majd adataidat megadva leadni a rendelést és várni, hogy megérkezzen a csomag:)

boros szettek

A boros kategóriában leveles bortartónk is megrendelhető. 

boros szettek, bortartó

És a táncos lányoknak ajánljuk, a gyönyörű gyöngysorokat.
Szerezd be most!:)

bizsuk, nyaklánc

Vélemény, hozzászólás?