Karácsonyi készülődés….

NE halogassunk, tegyük meg még MA

Bizonyára Neked is fejtörést okoz minden évben,hogy milyen ajándékot ajándékozz rokonodnak, barátodnak vagy munkatársadnak. Ehhez szeretnék egy kis segítséget nyújtani.

Legtöbben az ajándékok beszerzését sokszor az utolsó pillanatra hagyják. Legyél Te az a kivétel, aki már időben elkezd gondoskodik az ajándékok beszerzéséről. Van egy ismerősöm,aki már szeptemberben nekifog és érdeklődik,hogy ki mit szeretne a rokonságban Karácsonyra. Persze a többiek kinevetik, mert szeptemberben még javában tart a nyár….ki gondol ilyesmire. Én is kinevettem. De beláttam,hogy teljesen igaza van.

Ennek több előnye is van….
…normál áron be tudja szerezni a terméket. Nem titok,hogy némelyik áruház az extra profit reményében Karácsony előtt felemeli az árakat.
…szeptembertől decemberig havonta be tudja osztani az ajándékra szánt összeget.
…ha csak kis időt szánunk rá alkalmanként, bőven van időnk szétnézni a “piacon”.
…mire itt a december, elég a főznivalóról és néhány apróságról gondoskodni, majd elégedetten hátradőlve szemlélhetjük a rohangáló tömeget.

 

Mivel már elmúlt bőven szeptember, de még mindig “csak” november van, így érdemes már most nekilátni beszerezni az ajándékokat,hogy ne torlódjon fel a tennivaló az utolsó pillanatra.

Belizonia ajándékötletei

– Webáruházunkat folyamatosan töltjük, így a nálunk  látható termékekből nyugodtan lehet válogatni. Anyukának-nagymamának, apukának-nagypapának, gyerekeknek vagy a párodnak is megtalálhatod az ideális ajándékot egyre bővülő kategóriáink közül. Bár nagyon igyekszünk mindent pontosan beállítani, de a hajtásban előfordul,hogy a készlet átmegy mínuszba. Ez nem minden esetben jelent készlethiányt, mert előfirdul,hogy időközben már utánrendeltünk, több van raktáron, így érdemes telefonon rákérdezni a kolléganőknél.

– Lábtörlők saját névvel: az idei év slágertermékei a feliratos lábtörlők. A gyártó, odáig “merészkedett” (köszönjük ötletességét), hogy saját névvel is legyártja a lábtörlőket! Két féle lábtörlő közül lehet választani, a családi és a szerelmes lábtörlőkből. Ráadásul a szerelmes lábtörlő még piros színben is kapható! 

– Lábtörlők egyedi szöveggel: ha ez nem lenne elég, akkor megálmodhatod saját szövegedet is és a gyártó elkészíti Neked! Az egyedi lábtörlők megrendelése és szállítása, kb  hetet vesz igénybe, így érdemes már most átgondolnod a szöveget és megrendelned kedvenc lábtörlődet! 

vicces lábtörlő

Vélemény, hozzászólás?