Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.013 Ft
Menny.:db
10 éves tapasztalatunk garancia a megbízhatóságra

Fonott kábelhüvely, kábeltartó

Elérhetőség: 3 db raktáron
Szállítási idő: 2-5 nap
Nem értékelt
 • ✔️ Összetartja a vezetékek huzaljait

  ✔️ Könnyű és rugalmas

  ✔️ Méretre szabható

  A fonott kábeltartó könnyű és rugalmas, és védelmet nyújt az elektromos vezetékekhez, kábelekhez és tömlőkhöz. A kábelhüvely használata ajánlatos a többhuzalos vezetékek esetén, mivel összetartja a vezeték laza huzaljait és így csökkenti az ebből fakadó rövidzárlat kockázatát.

  Használata: Csatlakoztasd egymáshoz a kábeleket és húzd be a kábelkötegelővel. A megfelelő kábelhüvely kiválasztása után a hüvelyt a megfelelő hosszúságra kell vágni. Ha a csatlakozóhüvely nincs megfelelően elvágva, akkor az kidörzsölődhet.

  A kirojtosodás elkerülése érdekében használj forró vágószerszámot, például egy forró kést vagy éles hegyű forrasztópákát. Szeleteld fel a fonatot egyenletes nyomással, hogy az anyag egyformán tömített legyen. Ha a hüvelyt méretre vágtad, csak nyomd meg és csúsztasd a helyére a hüvelyt a kábelen vagy a csatlakozókon keresztül.

  Használhatod otthon, az irodában a számítógép, a TV és az otthoni szórakoztató kábelek rendezettségének megőrzésére. A szoros illesztéshez válassz olyan kábelátmérőt, amely kisebb, mint az alkalmazási terület. A rugalmasabb illeszkedés érdekében válassz az alkalmazásnál azonos vagy valamivel nagyobb átmérőjű kábelhüvelyt, így biztosíthatod, a zökkenőmentesen és könnyű mozgást.

  Termékjellemzők:

  Anyaga: PET

  Színe: Fekete

  Hosszúsága: 5 méter

  Hüvely átmérője választható: 4, 6, 8, 10 mm

  Min. működési hőmérséklet: -50 °C

  Maximális működési hőmérséklet: 150 °C

  Mit rejt a termék doboza?

  1 db fonott kábelhüvely, kábeltartó

4.013 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére