Felnőtt játékok a péntek esti összejövetelhez

Ha sűrűn járunk össze barátainkkal és már jól ismerjük egymást, érdemes lehet készülni pár társasjátékkal, hogy mindig garantáltan jó hangulatban teljenek az összejövetelek.

A játék megválasztásában számos szempontot érdemes figyelembe venni, és folyamatosan próbálkozni új típusú játékokkal. Kezdésnek nagyszerű lehet valamilyen klasszikus társasjáték, mint például a Hazugságvizsgáló. A meghívás során megkérjük vendégeinket, hogy találjanak ki 3 állítást, amiből 2 igaz, egy viszont hamis. A résztvevőknek elő kell adni egymásnak ezeket az állításokat, mintha mind igazak lennének, a többiek pedig megpróbálják kitalálni melyik a hamis.

Felnőtt játékok

Ha már régóta jár össze a baráti társaság, és feldobnánk a péntek esti hangulatot, érdemes szétnézni a felnőtt játékok között. Az ivós társasjáték igazán remek módja lehet, hogy felejthetetlen pillanatok szülessenek az este alatt. Megtalálhatod, a Gazdálkodj okosan és a Monopoly ivós alternatíváit, a Részegedj okosant és az Alkoholy-t és, vagy épp a Flúgos futamot is. Ha a legjobb ivós játékot keresed, nálunk biztosan megtalálod! Nézd meg felnőtt játékok menüpont alatt a termékeket!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.