Egyedi fényképes ajándékok

A fényképek igazán kulcsfontosságú tárgyak az emlékek megőrzése érdekében. Általában a nem mindennapi alkalmakat ragadjuk meg a fényképek készítésére. Ilyen lehet egy családi, baráti összejövetel, ahol rajta van mindenki, aki számít, vagy amikor olyan különleges helyen, környezetben vagyunk, amit szeretnénk megörökíteni. Régen ezek a fényképek igazi ereklyének számítottak, mivel csak egy-két darab volt belőlük, és volt egy hosszú, de mégis véges „szavatossági idejük”. Manapság csak egy kattintás a telefonnal, ha nem tetszik, akkor készítünk egy másikat, amit sokszorosíthatunk, tárolhatunk, vagy bármikor tovább küldhetünk online felületen. A retro papír fényképeknek azonban mégis megvan a saját kis varázsuk, és értékesebbnek véljük, mint digitalizált társaikat.

A fényképes ajándékok sosem mennek ki a divatból, ugyanis személyre szabott, egyéni és emlékezetes meglepetések. De nem túl egyhangú már a fotóalbumok tömkelege vagy a szokásos papír fénykép egy keretben elhelyezve? Légy kreatív, és ajándékozz kettő az egyben ajándékot, amely a fénykép nézegetése mellett remek használati tárgyként is funkcionál!

A családi hűtőkről általában halomban lógnak a hűtőmágnesek, az egyedi fényképes hűtőmágnes minden reggel, délben, este és egyéb étkezéskor is mosolyt varázsol a megajándékozott arcára, és kiváló dekorációként is szolgál. A fényképes puzzle igazán kreatív ajándék, ha nem találtuk meg a tökéletes darabot az ajándékboltban, és szeretnénk, ha a csöppség kirakósán az általunk választott kép, vagy a gyerkőc kedvenc meséje, szuperhőse lenne. De természetesen a puzzle-t kedvelő fiatal felnőttek számára is izgalmas és ötletes ajándék, ha a megajándékozottnak egy személyes fényképet kell kiraknia.

Egyedi fényképes ajándékok

A bögrék minden otthon hangulatához elengedhetetlen kellékek. A reggeli kávé, a délutáni tea vagy az esti forró csoki élményét fokozhatjuk egy ajándékba szánt különleges bögrével, melyet az általunk választott fénykép tesz egyedivé. Ha az ajándékozott szereti a változatosságot, meglephetjük egy különleges színváltós bögrével is.

A fényképes ajándékok között azoknak is akad meglepetésünk, akik a munkájuk vagy hobbijuk következtében sokat ülnek a gép előtt. Egy egyedi fényképes egérpaddal, rajta a közös képetekkel bármelyik jó barátodnak könnyedén mosolyt csalhatsz az arcára. A trend folyamatosan változik, de tornazsákokra mindig szükség lesz, főleg hogy most már táska helyett is használják. Nehéz olyan tornazsákot találni, ami egyedi és jól is néz ki, de talán tudunk ebben segíteni, mivel kínálatunkban megtalálható számos egyedi fényképes tornazsák, ami akár flitterekkel ékesítve is kapható, így garantáltan ki fogsz tűnni a tömegből.

Az igazi háziasszonyoknak is jár az elismerés, bátran kedveskedhetsz páratlan fényképes kötényekkel, melyekre akár saját feliratú képet is kérhetsz, ami igazán kreatív ajándék nagymamának, anyukának vagy barátnőnek is egyaránt. A párnák nem csak az alvás nyugalmáért felelősek, de kiváló dekorációja minden hálószobának és nappalinak is. Dobd fel az egysíkú párnákat különböző képes párnahuzatokkal, csillogó flitterekkel vagy szív alakú párnával.

A hógömbök főleg karácsonykor népszerűek az ajándéktárgyak körében, azonban saját képpel vagy fotóval díszítve bármilyen alkalomra tökéletes választás lehet. Ha az általad preferált képet nem szeretnéd elrontani egy snassz kerettel, ajándék webáruházunkból megrendelheted igényeid szerint fotópanelre vagy két méretben is kapható kőtáblára.

Abban az esetben, ha még nem találtad meg a tökéletes meglepetést, ajándék webshopunk széles választékában további különleges fényképes ajándékok várnak!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.