BLACK FRIDAY – NOVEMBER 27.

 

2020-ban a Black Friday hivatalos időpontja november 27-re esik.
Az idei év sajnos nem olyan,mint a többi és a COVID-19 vírus miatt egyre többen és egyre nehezebben mozdulnak ki otthonaikból. Szerencsére a technika rohamos fejlődésének köszönhetően az internet világa, a facebook és az egyéb közösségi oldalak, mind-mind lehetőséget teremtenek arra, hogy az ember – még ha virtuálisan is – de kilépjen háza kapuján.
Ezzel kapcsolatban született egy mém is, amely arról szól, hogy “képzeld el, ha egy Nokia 3310-essel kellene otthon ülnöd”…. 😀 …és valóban…az a telefon még nem adta meg azt a fajta élményt, amit most már élvezhetünk. Az okostelefonok által nyújtott “szabadság” révén bármikor eljuthatunk az interneten bárhová és még csak ki sem kell mozdulnunk ahhoz, hogy otthonunkba rendeljünk kedvenc webáruházunkból bármit, amit szeretnénk. Eljött az a világ, amelyben tapintás nélkül, pusztán vizuális tapasztalatunkra hagyatkozva vásárolunk, házhoz rendeléssel….és persze eljött az a helyzet is, amikor erre rákényszerülünk és praktikusnak is gondoljuk ezt a lehetőséget.
Ehhez a reménytelennek gondolt helyzethez szeretnénk mi is, a belizonia.hu ajándék webáruház hozzájárulni és egy újabb akcióval kedveskedni. A Black Friday nap keretében -30%-os kedvezményt biztosítunk minden termékünkből ezen a napon: november 27-én. Webáruházunkban 3000 féle termék közül lehet válogatni, amelyeket megrendeléskor közvetlenül raktárról szolgálunk ki.
A belizonia.hu egy ajándék webáruház, így a 3000 féle termék is mind mind az ajándékok kategóriájába tartozik.
Tudjuk, hogy ennyi terméket képtelenség átnézni, ezért azt javasoljuk hogy bátran használjátok a belizonia.hu oldalon található keresőt. A termékek neveiben, leírásában mind szerepelnek a jellemzőik is. Ha a kívánt termék nevét, fajtáját pl bögre, karácsony, kulcstartó, nagymamának, anyának, barátnak stb. beírjuk a keresőbe, azonnal kidobja az annak megfelelő találatokat is.
Könnyen, gyorsan és egyszerűen rendelhetsz ajándék webáruházunkból szinte minden alkalomra!
Ne feledd! Ez az akció csak és kizárólag november 27-én él! Használd megrendelésedkor a fekete30 kuponkódot, vásárolj kedvezményesen, kényelmesen és biztonságosan a belizonia.hu ajándék webáruházból!

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.