Bemutatkozás

A belizonia csapat tagjai

 


Opovszki Lívia

ügyvezető, tulajdonos

 

„Gyeses kismamaként kezdtem el kereskedelemmel foglalkozni 2009-ben. Üzleteim megnyitása után további késztetést éreztem arra,hogy termékeimet még szélesebb körben értékesítsem, mert hittem benne,hogy az általam forgalmazott termékek ár-érték aránya megfelelő, ezáltal még szélesebb réteget tudok megszólítani velük. 2013-ban indítottam első webáruházamat, majd 2015-ben indítottam el, a ma is működő belizonia.hu oldalt. Webáruházunk dinamikusan fejlődik, egyre több elégedett, visszatérő vásárlóval büszkélkedhetünk. Munkatársaimra rendkívül büszke vagyok és bízom benne,hogy még sokáig együtt dolgozhatunk. Azt gondolom nagyon fontos, hogy egy vezető mögött olyan csapat álljon, akik ugyanazt a célt tartják szem előtt: a vevők elégedettségét. Ebben a szellemben dolgozunk együtt!”

 

Munkatársaim véleménye:

 

„Kitűnő rálátással és megfontoltsággal terelgeti csapatunkat a fejlődés útján.”

Kovács Jánosné Julika

BelizoBox Monor – üzletvezető

 

Monori üzletünk boltvezetője és eladója. Feladata az árubeszerzés, készletezés és újdonságok keresése.  2010-óta munkatársunk.

„Nagyon szeretem a munkámat és fontos számomra, hogy a vevők elégedettek legyenek velem és az üzlettel egyaránt, erre törekszem leginkább.”


Sáránszki Krisztina

belizonia.hu

ügyfélszolgálati asszisztens

 

Feladata a rendelések fogadása a csomagok összekészítése, postázása valamint a reklamációkezelés. Ha kérdésed van a rendeléseddel kapcsolatban, ezen a telefonszámon 8-tól 14-ig rendelkezésedre áll. (06203257705). 2018-óta munkatársunk.

„Munkámmal hozzájárulok ahhoz, hogy nap, mint nap ma már egyre több ember vehesse át a gondosan előkészített csomagjainkat.”

Pellei Vanda

belizonia.hu

marketing asszisztens

 

Feladata a webáruház adminisztrációja, a facebook és instagram oldal kezelése, akciók lebonyolítása valamint a hírlevelek készítése kiküldése.  2015-óta munkatársunk.

„Számomra ez a munka egyben egy kísérletezés is, hiszen figyelemmel kísérem, hogy mi tetszik az embereknek mi az, amire felfigyelnek. Próbálom közelebb hozni magunkhoz a vásárlóinkat, hogy tudják, bennünk megbízhatnak. Remélem ezt a jövőben egyre nagyobb sikerrel érem el.”


Béres Réka

belizonia.hu

pénzügyi asszisztens

Feladata a számlázás, a postai riportok kezelése és minden pénzügyi tevékenység figyelemmel kísérése.  2017-óta munkatársunk.

“Szeretek ebben a jó hangulatú irodában dolgozni, valamint elmerülni a statisztikák, és számok világában!”

BelizoBox – Monor, Petőfi S. u. 8.

ajándék nagymamáknak évfordulós ajándék, képkeretek party termékek mesés termékek vicces párna születésnapraajándékbolt ajándék barátnőknek ajándékbolt és webshop vicces párna bizsuk, ajándékbolt

szerelmes ajándék pároknak

Comments are closed.