Akciós ajánlatunk októberben

Habár tudjuk, hogy messze van még a Karácsony, de hidd el, hogy észre sem veszed és hipp-hopp eltelik ez a pár hét, ami addig még hátra van. Sokan már most gondolkoznak a karácsonyi ajándékokon, vagy azon, hogy milyen karácsonyi kiegészítőkkel díszítsék fel lakásukat annak érdekében, hogy az ünnep hangulata kellően meglegyen.
Legyen szó akár az ablakokat feldobó ablakmatricákról, egy finom illatról, amelyet egy mécsestartóból párologtathatsz vagy egy kedves angyal figuráról, aki a békesség érzetét hozza otthonodba. Talán ez még sosem volt olyan fontos, mint ebben az évben, amikor a lakásunk az a szentély, ahol biztonságban érezzük magunkat. Szeretnénk Neked segíteni abban, hogy kedvező áron megtaláld azt az ajándékot vagy kiegészítőt, amely a legmegfelelőbb számodra. Mint minden évben, idén is létrehoztunk egy kuponkódot, amellyel most 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg minden karácsonyi termékünket webáruházunkban. 
Kattints ide és vedd igénybe kedvezményünket a KARI20 kuponkóddal!
Rendelj kiszállítással webáruházunkból, de megrendelésedet a személyes átvétel lehetőségével is megvásárolhatod. Webáruházunk irodájának címe: Monor, Mátyás király utca 19.
Az akció csak és kizárólag az októberi hónapban érvényes!

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.