Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karácsonyi manó

Nem tudod mit ajándékozz karácsonyra? Férfiaknak, nőknek vagy gyerekeknek keresed a tökéletes karácsonyi ajándékot? Ha valami igazán különlegest adnál, válassz karácsonyi manót. Manóink karácsonyra rendkívül kedves meglepetések, melyek mindenki arcára képesek mosolyt csalni. Minden karácsonyi manó figuránk rendkívül szívhez szóló, biztosan örömet fogsz vele szerezni. Karácsonyi ajándék rendeléseket akár 1 napos kiszállítással is vállalunk!
Rendezés:

A karácsonyi manó figurák nagyon ötletes karácsonyi ajándékok. Évről évre egyre népszerűbb karácsonyi dekorációvá válnak, hiszen nagyon mókás figurák, amelyek képesek pillanatok alatt karácsonyi hangulatot teremteni a lakásban.

Honnan származik a karácsonyi manó?

A karácsonyi manó Svédországból származik, éppen ezért szokták gyakran skandináv manónak is nevezni. A svédeknél ez a kis skandináv manó hozza az ajándékot a fa alá. Ezek a díszek akár egész évben is a lakás díszei lehetnek. Hazánkban a svéd áruházláncok elterjedésével kezdett el megjelenni.

Honnan lehet tudni, hogy egy skandináv manó figurával találkozunk?

  • Óriási sapkája van, ami általában eltakarja a figura szemét.
  • Nagy kerek orra van.
  • Hatalmas szakálla van, amely hosszan lelóg.

Ezek a skandináv manók legfontosabb ismertető jelei.

Miből készülhetnek a karácsonyi manó dekorációk?

  • Kerámia: A kerámia karácsonyi manók lehetnek dekorációs kellékek és önálló díszek is. A kerámia dekorációk nagyon jó minőségűek és igazán különlegesek.
  • Textil: A textilből készült karácsonyi manók készülhetnek filcből, de lehetnek kötöttek vagy horgoltak is. Ezeknek a daraboknak igazi varázsuk van. A kisgyermekes családok számára a textil manók a legideálisabbak, hiszen puhák és ha leesnek, akkor sem törnek össze.

Válassz a belizonia.hu karácsonyi manó kínálatából

Kínálatunkban rengeteg manó figura található meg karácsonyra, melyek közül mindenki megtalálhatja a tökéletes darabot. Válassz manót karácsonyra barátaidnak, szeretteidnek, párodnak vagy rokonaidnak, hiszen ők a legjobbat érdemlik! Nálunk sokféle stílusú karácsonyi manó figura ötlet közül választhatsz. Találd meg a legjobbat!

Az oldal tetejére