A szerelmesek napja!:)

Valentin nap!


Február 14-e, csodálatos keddi napra fog esni idén. Egyre elterjedtebb a szerelmesekről szóló ünnep nálunk is. Fogadjunk, hogy te is megteszel mindent, hogy ez a nap tökéletes legyen. Ínycsiklandó vacsorát főzöl, vagy egy csodaszép étterembe foglalsz helyet. Felveszed a legszebb ruhádat, a legdögösebb alsóval. A házat rendbe teszed, gyertyák mindenhol, esetleg rózsaszirom. Eltünteted ebből az egyszerű keddi napból a hétköznapi dolgokat, és egy varázslatos atmoszférát teremtesz kettőtöknek. Megünnepelitek, hogy ebből a rengeteg emberből a világon ti mégis egymásra találtatok. Apró szerelmes üzenetek, hívások egész nap, mintha sose jönne el az este. De mégis eltelik a nap és végre találkoztok. Kezdődhet a romantika. Finom vacsora, szeretetteljes pillantások, könnyekig megható lágy zene… de várjunk csak, valamit elfelejtettél!! Hiszen nincsen szerelmes ajándék, a nagy forgatagban kiment a fejedből, pedig ő épp egy hatalmas dobozt nyújt feléd szivecskés csomagolásban nagy masnival.  Most mégis mit teszel???

emojis ajándékok
 Ne aggódj ez csak egy rossz álom, hiszen te már rég megrendelted a tökéletes ajándékot a www.belizonia.hu oldalon.  Hatalmas választékunkból több kategóriából válogattál Valentin napi ajándékokból. A szerelmes ajándékok közül olyat választottál, ami pezsgő szerelmedet közvetíti, amire tökéletes választás egy I love you párna, a Mr. és Mrs. ajándékkal pedig kapcsolatotok megrendíthetetlenségét jelezted kedvesednek. Sőt a forróbb pillanatokhoz az erotikus ajándékok közül is találtál megfelelőt a vonzalmad kifejezésére 😉 Ráadásul a macera sem volt nagyhiszen néhány perc alatt leadtad a rendelésed, és két munkanapot követően már át is vehetted őket. Gondosan becsomagoltad és folytatódhat az immár mesés pillanat…

ajándék szerelmeseknek

Szóval a lágy zene.. az ajándékosztás, aminek mindketten nagyon-nagyon örültök, de már alig várjátok, hogy kevesebb legyen a textil és több az intenzitás. Tökéletes zárást adtok az estének, majd folytatjátok a hetet visszatérve az óriáskerék forgatagába. De mégis bennetek él még évekig az a gyönyörű keddi nap, és erre emlékeztetni fog titeket az a szerelmi ajándék is, amit egymásnak szántatok.:)

mr és mrs törölköző

 

Örülünk, hogy a Belizonia csapata hozzájárulhat a szép emlékekhez. 


Köszönjük ha minket választassz, garantáltan nem fogsz csalódni. 

 

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.