4 ok!:)

A bögre talán a leggyakrabban vásárolt ajándék. Lehet akár bögre születésnapra, karácsonyra és számos más alkalomra. Talán ezért is gondolja az, ember hogy már-már unalmas lehet! Pedig nem! Mutatunk 4 okot, amiért még mindig tuti siker a bögrevásárlás!;)

 

Az első..
Romantikus film, forró kakaó, és igen a nagy ő. A nagy ő akivel osztozol minden egyes boldog és szomorú pillanaton. Miért ne osztozhatnátok egy szuper páros bögrén? Ilyen szuper páros ajándékok rendelhetőek nálunk!

 

páros bögre

 

 A második..

Hétfő reggel, mikor csak a kávé tart életben és az, hogy már csak 4-et kell aludni és újra péntek. Ugyan miért kéne ilyen szomorúnak lenni ezeken a reggeleken? Nem lenne jobb, ha egy pasi/csaj levetkőzne a reggeli kávé közben? Naná, hogy eszeveszett lenne. Teszünk róla, hogy ezt ne keljen a fantáziádra bíznod! Nincs más dolgod, mint berendelni tőlünk egy rendőr bácsit vagy ápoló nénit, aki a forró folyadéktól egyből ledobja az összes ruhát magáról! Ha ez mind nem lenne elég, egy izmos pasis szülinapos bögrét is beszerezhetsz bögre készletünkből. Még hogy bögre unalmas ajándék..;)

 

vetkőző bögre

 

A harmadik..
Pöttyös bögre, csíkos bögre, szívecskés bögre, kék bögre, piros bögre…kinek kellenek ezek, ha lehet egy saját egyedi neves bögre, ami tényleg csak a tiéd! A neveddel ellátott bögréből azt iszol majd amit csak szeretnél!:)

névnapra bögre

 

A negyedik…
Nálunk rengeteg bögréből válogathatsz melynek nem csak az ára szuper, de hiper gyorsan, 2-4 munkanap alatt a tiéd is lehet.Találhatsz születésnapos bögre mellett a szerelmednek, anyukádnak, apukádnak, testvérednek, barátnődnek, szakácsoknak és még sorolhatnánk..:) Na, jó nekünk a negyedik ok a kedvencünk. Csapatunk bármilyen kérdésre, kérésre szívesen válaszol. Keress minket bátran facebookon a webáruházon keresztül vagy telefonon! Rendelni ér, hajrá hajrá 🙂

Vélemény, hozzászólás?